Olasz pizzatészta
Következő lépés: pizzatészta készítése, formázása »
Következő lépés: pizzatészta készítése, formázása »
A konyha olyan, mint egy nagy család. Rengeteg különböző típusú ember dolgozik egy helyen, ezáltal nem mindig felhőtlen a hangulat és nem mindig van egyetértés, kivéve egy dolgot: a cél minden esetben, a jóllakott és elégedett vendég.
A világ leghíresebb és legnevesebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Többet képviselnek, mint a kellemes vacsorák. Ezeknek a híres szakácsoknak többsége saját televíziós műsorokkal, termékcsaládokkal és könyvekkel rendelkezik. Valójában több közülük többé nem is fôz már étteremben, mert túl elfoglalt. Ugyanis nekik vezetniük kell...
Mint ahogy a legtöbb szakács, úgy én is szeretem a jó borokat, viszont én nem csak iszom, hanem gyűjtöm is a különlegesebb, ritkább darabokat. Tegnap este is ilyenek után kutattam, amikor is megakadt a szemem két olyan boron, amit nem bírtam szó nélkül hagyni, ezért gondoltam írok róla nektek. Passion Blue és Canna Vine. Hallottatok már róluk? Két...
Zabkása, ami majdnem barackos pite
“Mondd meg, mit eszel, s megmondom,ki vagy."
Brillat-Savarin
A gasztronómia a kultúra és az étel közötti összefüggés tudománya vagy művészete, de sokan vallják azt is, hogy a "kettő együtt". Hozzátartozik a terítés, a felszolgálás művészete, az étkezés kultúrája és minden más, ami az étkezéshez kapcsolható. Jean Anthelme Brillat-Savarin szerint "A...
Ez lesz az a recept, aminek nagyon fogtok örülni, ha csak pár percetek van főzőcskére. Gyors ebédnek, vagy vacsorának is tökéletes. Paradicsomos, bazsalikomos pesto egy kis ricottával felturbózva, ez a mi pesto rossonk.